Tattoo/PMU verwijderen volgens de SC remove methode

SC Color X Remove is op basis van huideigen melkzuur. Het breekt binnen 1 uur af in het lichaam!

Wat is melkzuur precies?

Tijdens een intensieve inspanning (denk aan een berg op fietsen) vormt het lichaam melkzuur. Je kunt deze inspanning maar een relatief korte tijd volhouden, dit komt omdat je spieren langzaam beginnen te verzuren (als je te lang de berg op fietst) het bekende verkrampte gevoel. In dit geval is je lichaam onvoldoende in staat om de afvalstoffen af te voeren. Deze afvalstoffen komen voort uit het verbranden van glucose, waarbij melkzuur gevormd word. Vervolgens word het melkzuur gelijk omgezet in lactaat, het lichaam kan lactaat weer omzetten in vernieuwde energie.

Hoe gaat SC Color X Remover te werk in de huid?

Met deze methode gebruiken we het natuurlijke afweermechanisme van de huid. De natuurlijke afweerreactie van de huid, zorgt ervoor dat we de pigmenten direct uit het lichaam kunnen verwijderen. De gepatenteerde verwijderingsvloeistof SC Color X Remove gebaseerd op melkzuur (soort gelijk als het lichaam melkzuur), word toegepast met de Swiss Color machine en naald cartridges.

De vloeistof werkt langzaam in op het pigment/inkt, vervolgens wekt deze een reactie op bij de macrofagen die het pigment/inkt, hebben ingekapseld en beschermd tot op dat moment. De cellen verliezen hierdoor hun kracht en laten de pigment korrels vervolgens los. De macrofagen die het pigment/inkt hebben ingekapseld en beschermt worden nu erkend door het afweersysteem van het lichaam als een niet eigen (vreemde) stof. Deze worden rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd waar een korst zal ontstaan. Deze kortst droogt na een paar dagen op en het behandelde gebied geneest volledig binnen een paar weken.

Welke voordelen bied SC Color X Remover?

 • Het verwijderd alle kleuren pigmenten en inkt, zonder laser.
 • Het aantal SC Color remover behandelingen is aanzienlijk lager (gemiddeld 2 behandelingen). Afhankelijk van de diepte van het pigment. Daardoor is de SC Color X remover ook goedkoper dan bijv. de lasermethode.
 • Er blijven geen bestanddelen achter in het lichaam. De pigmenten/inkt verlaten het lichaam via het huidoppervlak. De verwijderingsvloeistof zal binnen een uur volledig worden afgebroken door de natuurlijk stofwisseling van het lichaam.
 • De behandeling is over het algemeen minder pijnlijk dan de pigmentatie/tatoeage zelf.
 • Kan ook plaatselijk gebruikt worden.

Onze specialst

Prijzen

 • 1 behandeling
  €200,-
  inclusief nazorg creme
 • alle opvolgende behandelingen
  €150,-