Over ons

Bij Artisticinc vind je alle cosmetische behandelingen voor een verzorgd uiterlijk onder een dak. Het uitvoeren van cosmetische behandelingen vraagt om specifieke talenten. Daarom vertrouwen onze klanten al bijna tien jaar op onze expertise en creativiteit.

Oprichter en eigenaar van Artisticinc Rachella Koster vertelt: ‘natuurlijk moet je een vaste hand hebben en kunnen werken met specialistische apparatuur. Maar een cosmetische behandeling uitvoeren vraagt om meer dan ervaring en techniek. Net als bij tekenen en schilderen vereist het een artistiek inzicht en het vermogen om in te schatten wat een gezicht nodig heeft om te schitteren. Vandaar ook onze naam Artisticinc.’

Klein begonnen, snel gegroeid

Rachella is een bekende naam in de wereld van de permanente make-up. Daar heeft ze keihard voor gewerkt. ‘In 2010 begon ik een PMU-studio in de garage van mijn huis. Permanente make-up was toen nog helemaal nieuw. Maar al snel veranderende de tuin in een wachtkamer en wilde ik mijn klanten in een meer professionele omgeving kunnen ontvangen. Ik verhuisde naar een nieuwe ruimte, en de studio groeide ondertussen stevig door.

Nieuwe mogelijkheden

Inmiddels is het tijd voor een nieuwe studio, die in augustus 2018 is geopend. Deze ruime, hypermoderne praktijk opent nieuwe mogelijkheden. ‘We gaan meer diensten aanbieden op het gebied van schoonheid,’ zegt Rachella. ‘De nieuwe studio heeft drie behandelkamers. Hierdoor is ook ruimte voor andere specialisten die een of meerdere dagen per week klanten kunnen helpen. Op deze manier biedt Artisticinc een totaalpakket.

Open voor samenwerking

Naast permanente make-up wil Rachella meerdere afdelingen creëren met specialisten op cosmetisch en medisch gebied.. ‘We hebben een fantastisch nieuw gebouw in Amsterdam Noord, vlakbij het Eye en de pont. Een superlocatie met alle faciliteiten die je maar kunt wensen als cosmetisch specialist. Van een keramische vloer tot een eigen waterpunt en professionele verlichting, aan alles is gedacht. Bovendien profiteren onze partners van een groot netwerk en onze goede reputatie.’

Wie een of meer dagen in de week een van onze ruimtes wil gebruiken is van harte uitgenodigd voor een kennismaking. ‘Uitgangspunt is altijd dat de kernwaarden van Artisticinc centraal staan: professionaliteit en vakmanschap met een artistiek oog. In welke categorie dan ook.’

Veiligheid en hygiëne

Vakmanschap, veiligheid en professionele apparatuur zijn essentieel om cosmetische behandelingen verantwoord uit te voeren. Artisticinc werkt uitsluitend met gediplomeerde en ervaren specialisten. Ze hebben passie voor het vak en de artisticiteit om behandelingen esthetisch verantwoord uit te voeren.

Wij werken met de allernieuwste, computergestuurde pigmentatie apparatuur. We gebruiken pigmenten van Swiss Color, de toonaangevende fabrikant van PMU pigmenten. Dit is niet de goedkoopste oplossing, maar het geeft jou de zekerheid van absolute topkwaliteit permanente make-up.

Uiteraard voldoen wij aan de strenge landelijke eisen op het gebied van hygiëne en arbeidsomstandigheden. Artisticinc is gecertificeerd door de GGD en werkt volgens de verplicht gestelde hygiëne richtlijnen van het LCHV.

Owner / PMU Artist

Owner / Office Manager