PMU Medisch

Permanente make-up is een effectieve techniek gebleken om littekens, pigmentvlekken en imperfecties te camoufleren. PMU wordt verder steeds vaker ingezet om haargroei te simuleren en als cosmetische remedie na operaties.

Litteken camouflage

Heb je een litteken en zou je willen dat die minder zichtbaar is? Met permanente make-up worden spectaculaire resultaten behaald. Zo kunnen littekens op het hoofd met de hairstroke techniek tot wel 80 procent minder zichtbaar worden. Daarom is deze behandeling ook is erg populair onder mannen.

Pigmentvlek camouflage

Heb je een pigmentvlek waar je vanaf wilt? Met onze pigment camouflage behandeling worden huidskleur pigmenten aangebracht op de pigmentvlek, waardoor de vlek veel minder opvallend is. Lichte pigmentvlekken kunnen ingekleurd worden naar de huidskleur. Een donkere pigmentvlek kan helaas niet lichter gemaakt worden.

Kaalheid

Wat de oorzaak ook is, gehele of gedeeltelijke kaalheid is voor veel mensen een groot probleem. Niet alleen je hoofd, ook je wenkbrauwen of wimpers kunnen kale plekken vertonen. Wil je de zichtbaarheid van de kale plekken minimaliseren? Dan kun je met medische pigmentatie en PMU-technieken als hairstroke fantastische resultaten behalen.

Wil je meer informatie over medische pigmentatie? Neem gerust contact op met Artisticinc. We helpen je graag verder.

Touch-up

Wij gebruiken pigmenten van Swiss Color, het neusje van de zalm op het gebied van permanente make-up. Maar ook de beste pigmenten worden geleidelijk lichter door UV-straling. Daarom adviseren wij altijd een touch-up na een jaar. Bij deze behandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geven we je permanente make-up net dat beetje extra accent.

Prijzen

  • Litteken camouflage
    €200
    (per behandeling)
  • Pigmentvlek camouflage
    €200
    (per behandeling)