Lippen

Met de jaren zullen je lippen geleidelijk hun volheid en kleur verliezen. Met het ouder worden zullen je lippen wat volume verliezen en de lipcontouren minder zichtbaar worden. Wil je mooie lippen die er natuurlijk uitzien zonder make-up? Met onze permanente make-up behandeling blijven je lippen mooi en heb je altijd een stralende lach.

Lipliner

Met de permanente make-up lipliner heb je altijd mooie lippen. De lipliner behandeling zorgt ervoor dat de contouren van je mond er weer strak en expressief uitzien. De kleur ligt precies bij je eigen lipkleur, zodat het resultaat er natuurlijk en oogverblindend uitziet.

LipShadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Door de overloop vanaf de contour geeft deze techniek een 3D effect.

Full Lips

Met de jaren zullen je lippen geleidelijk hun volheid en kleur verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of full lips ga je deze verschijnselen tegen. Ook oneffenheden of pigmentvlekken kunnen gecorrigeerd worden. Wil je nooit meer lipstick of lipgloss gebruiken? Dan is deze behandeling de oplossing.

Touch-up

Wij gebruiken pigmenten van Swiss Color, het neusje van de zalm op het gebied van permanente make-up. Maar ook de beste pigmenten worden geleidelijk lichter door UV-straling. Daarom adviseren wij altijd een touch-up na een jaar. Bij deze behandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geven we je permanente make-up net dat beetje extra accent.

Prijzen

 • Lipliner
  €465
  (incl. 2e behandeling)
 • LipShadow
  €480
  (incl. 2e behandeling)
 • Full Lips
  €495
  (incl. 2e behandeling)
 • Touch-up Lipliner
  €150
 • Touch-up Lipshadow
  €170
 • Touch-up Full Lips
  €190