Algemene voorwaarden salon

Annulering

Annuleren van de behandeling kan telefonisch 020-7787059 of per email info@artisticinc.nl. Ook kan je de afspraak annuleren via de afspraakbevestigingsmail.
Indien je binnen 48 uur voorafgaand de behandeling wilt annuleren, behouden wij ons het recht de behandeling(en) in rekening te brengen.

Aansprakelijkheid

Artisticinc is niet aansprakelijk voor ontstekingen o.i.d. als het gevolg van het niet naleven van de nazorginstructies voor permanente make up, cliënt draagt zelf de verantwoording deze nazorg correct na te leven.
Artisticinc is niet aansprakelijk voor schade aan en/of het verdwijnen/zoekraken van eigendommen en goederen van klanten.

Hygiëne

Vanwege hygiëne maatregelen zijn huisdieren niet toegestaan bij Artisticinc.

Privacy

In de behandelruimtes wordt uitsluitend gewerkt tussen cliënt en behandelaar. Mede personen dienen te wachten in onze algemene wachtruimte.

Intake gesprek

Indien je vanuit een andere salon bij ons komt en nog oude permanente make up op de ogen, wenkbrauwen of lippen hebt, dan is een voorafgaand overleg altijd noodzakelijk. De prijzen voor een PMU Touch-up behandeling gelden uitsluitend voor klanten, waarbij de PMU in onze salon is gezet. Wij adviseren binnen 18 maanden na de laatste behandeling de Touch-up te herhalen.

Tevredenheid

Indien je na de eerste behandeling eventuele oneffenheden constateert werken wij dit tijdens de 2e behandeling bij. De 2e behandeling dient minimaal 4 maar uiterlijk 12 weken na de eerste behandeling plaats te vinden. Alle opvolgende behandelingen op verzoek van de cliënt worden tegen het dan geldende tarief in rekening gebracht. Indien je na een Touch-up behandeling oneffenheden constateert zullen ook alle opvolgende behandelingen op verzoek van de cliënt in rekening worden gebracht tegen het dan geldende tarief.

Contact

Artisticinc
Johan Van Hasseltkade 310
1032 LP Amsterdam
T: 020-7787059
info@artisticinc.nl

KvK-nummer: 67789463
BTW-nr. NL857174526B01

Alle producten van de webshop zijn ook te koop in de salon

Indien je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, verzoeken wij je vriendelijk het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van harte dat je veel plezier beleefd met uw aankoop! Indien je nog vragen heeft, dan kunt je uiteraard contact met ons opnemen.